Apparaten en accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode bietensalade
10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Balletjes met aubergines
1u.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Quinoakoekjes
1u.
Venkelsapje
10min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Hummus van rode biet
10min